DSC00814-Recovered3.jpg

EXPERIENTA CONTEAZA

Dupa mai bine de 25 de ani stiu ca…

Datorita a 25 de ani de experienta in domeniu, pot explica foarte clar actul stomatologic, prezentand pacientilor toate optiunile in asa fel in cat sa ia o decizie mai informata si benefica pentru ei. De asemenea, ofer procedee, tips and tricks pentru igienizare, preventie, si mentinerea sanatatii dentare.

O parte considerabila a carierei mele am dedicat-o perfectionarii protocolului de lucru, al preciziei si rigorii, scapand din vedere raportul cu pacientul.

Au trecut vremurile in care pacientul trebuia sa aiba incredere in medic si se lasa cumva pe mana lui. E foarte important ca acesta sa inteleaga alternativele de tratament si sa aleaga in concordanta.

 

O perioada m-am concentrat exclusiv asupra protocolului de lucru, preciziei si rigorii, scapand din vedere raportul cu pacientul..

pot  explica clar actul stomatologic 

Prezint pacientilor solutii in asa fel in cat sa ia o decizie mai informata si benefica pentru ei.

pot educa astfel incat rezultatele sa se mentina in timp.

O perioada (Multi ani) m-am concentrat exclusiv asupra (detaliilor privind) protocolului de lucru, preciziei si rigorii, scapand din vedere raportul cu pacientul..

Au trecut vremurile in care pacientul trebuia sa aiba incredere in medic si se lasa cumva pe mana lui. E foarte important ca acesta sa inteleaga alternativele de tratament si sa aleaga in concordanta.


Intr-un cabinet stomatologic, atunci cand aceste explicatii nu se dau in graba, de multe ori pot fi percepute incorect sau incomplet de catre pacient din cauza disconfortului creat de aceasta postura. (de postura acestuia)

(sa aleaga constient punanad in balanta beneficiile si dezavantajele)


(Multi ani)

(detaliilor privind)


Intr-un cabinet stomatologic, aceste explicatii se (dau de obicei cumva pe fuga) fac in graba, sau sunt percepute incorect sau incomplet din cauza disconfortului creat de postura de pacient.


pot gasi solutii astfel incat oamenii sa fie informati si sa aleaga varianta de tratament cea mai buna pentru nevoile lor din acel moment

 

CURSURI DE PERFECTIONARE

  • Supraspecializare in endodontie, parodontologie

  • Medic specialist stomatologie generala

  • Curs anual de protetica dentara Accademia Italiana di Odontoiatria Protesica

  • Curs restaurari adezive Accademia Italiana di conservativa

  • Curs Adhestetics anterior si posterior Federico Ferraris